Om bloggen

Välkommen hit!

Hej och välkommen hit! Den här bloggen handlar om mig, en skådespelerska från Stockholm. Jag kommer att dela med mig om mitt liv, både om hur det är att jobba som skådespelerska, hur man kan gå till väga för att lyckas med detta jobb, till mitt vardagsliv, vad jag gillar att göra, träningstips, favoritställen att besöka, andra typer av texter, och mycket mer. Varför bestämde jag mig för att starta denna blogg? Jag känner att jag har mycket som jag vill dela med mig, för att visa er hur ett liv som skådespelerska kan se ut, och även andra saker som kan vara bra att veta om du vill börja gå vägen mot skådespelaryrket.

Självklart kommer det även gå att läsa om andra trevliga saker, och jag hoppas att jag kan hjälpa dig som vill börja jobba emot att bli skådespelare/skådespelerska.

 

Mer om mig

Jag har märkt att när man börjar med en blogg, och ska skriva lite om sig själv så är det alltid svårt att bestämma sig för vad man ska skriva. Det brukar givetvis bli bättre när man skrivit ett tag, så jag får hoppas att det gäller för mig också. Tänkte berätta lite mer om mig själv och vad jag kommer att skriva om.

Jag jobbar, som nämnt ovan, som skådespelerska och det är en hel del som krävs när man vill lyckas med just detta som jobb. Du måste vara beredd på att det kommer ta tid, det krävs att man har tålamod och även är beredd på att du kanske måste flytta. Jag kommer dela med mig mer om vad man bör tänka på innan man bestämmer sig för att börja med skådespeleri, tips och tricks som kan hjälpa efter att man bestämt sig och andra saker som är bra att veta, men som man kanske inte tänker på innan man börjar jobba. Förutom mitt jobb, så finns det andra saker jag tycker om att göra som shopping, träna, gå ut till klubben med vänner.

Jag hoppas att denna blogg ger dig en bra syn på hur livet som skådespelare kan se ut, att du trivs och fortsätter besöka denna sida för allt jag kommer dela med mig av.